In Debt We Trust (2007)

In Debt We Trust analyysit kasvava trendi ”lainata nyt, maksa myöhemmin”, joka on lakaistaan kansakunta. Meillä käytetään vähemmän velkaa kuin meillä oli meidän säästötilien, mutta se ei ole enää normi. Nyt, laitamme enemmän ja enemmän luottoa ja maksaa vähintään. Mutta mikä vaikutus tällä on nuorempi sukupolvi, ja maailma? Varoitus, tämä elokuva tarjoaa on pelottavampi kuin mikään kauhu leffa.

Kysymys ylivoimainen kuluttajien velka ei ole puolueellinen kysymys yhtä paljon kuin kysymys siitä, onko kuluttajilla on liian paljon luottamusta yrityksille. Se on epäilemättä totta, että Amerikkalaiset ovat liian hyväksyä kuluttajien velka ja siihen liittyvä korko maksuja. Meille kerrotaan, että kaikki on taulu-tv, uuden auton ja kolmen makuuhuoneen talo lähiöissä. Itse asiassa, on olemassa paljon ihmisiä, jotka ei ole varaa enemmän kuin perus-asunto ja ruokaa, ja he eivät pidä siitä. Näin ollen he lainata elää yli varojensa.

Tämä elokuva tekee erinomaista työtä huomauttaa, että yritykset tehdä rahaa, kun kuluttaja tekevät huonoja taloudellisia päätöksiä. Se menettää joitakin sen vaikutuksia, kun se vie kiertotietä keskustelua valtion velka, jossa ei paljon selitystä kuin ero valtion velka ja henkilökohtainen velka. Se ei myöskään täysin selitä muutokset konkurssilainsäädännön; sen sijaan se käyttää puheenaiheita ja ne, jotka vastustavat muutosta. Se on aivan liian tärkeä asia jätettäväksi iso corporation vs köyhät ihmiset taistelu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *