The Firm (1993)

Cruise näyttelee Mitch McDeere, valoisa nuori asianajaja, joka on voitti jopa pieni mutta tuottoisa asianajotoimisto. Hän tulee epäluuloiseksi, kun hän saa tietää, kuinka monet asianajajat ovat kuolleet firmassa, ja huomaa pian sen yhteyksiä mafiaan. Keskeinen kohtaus Yritys minulle tulee, kun hänen vaimonsa haluaa päivinä, kun heillä ei ollut rahaa ja oli seulomaan muutos ostaa pizza.

Kaikki elementit tehdä osuvia melodraama korruptio (FBI: n ja Mafian näkökohdat läsnä) ovat avattuna täällä mukaansatempaava lanka John Grishamin romaaniin. Tom Cruise on loistava nuori mies, joka liittyy pieni mutta vauras lakiasiaintoimisto, vain huomatakseen, että kaikki etuisuuksia hän nauttii tullut paljon kustannuksia hänen koskemattomuutta, puhumattakaan hänen elämänsä. Juoni tiivistyy, kun jäsenet yrityksen murhataan ja Cruise saa vedetään paljastivat yrityksen, riskeeraa elämänsä paljastaa rikolliset. Gene Hackman, Ed Harris, Holly Hunter ja Hal Holbrook kaikki antavat vahvoja esityksiä, Metsästäjä täysin ansaitsee hänelle Oscar-ehdokkuuden. Vauhdista on hyvä, vaikka elokuva on pituus (yli 2 1/2 tuntia.) ja siellä on harvoin tylsää hetkeä. Erityisesti mukaansatempaava on ahdettu huipentuma.

Ei ole lukenut kirjaa, en katso, missä muut ovat pettyneitä kanssa päättyy. Ottaa mitään vertailua tehdä, voin vain sanoa, että se piti minut imeytyy, kunnes lopullinen kohtaus. Ehdottomasti pakko nähdä, jos nautit toiminta, trilleri, jossa on huipussaan booli. Yksi parhaita elokuvia 90-luvun, täynnä jännitystä ja yllättäviä käänteitä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *